2 o 3 Cebes
1 cullerada (sopa) de mantega o margarina
1 cullerada (sopa) rasa de farina (15 grams aprox.)
1 litre de brou de pollastre o verdures (o aigua)
Formatge
Sal
ELABORACIÓ:
Posem el forn a escalfar.
En una olla poseu la margarina i feu-la desfer a foc molt lent. Quan s’hagi fos, aboqueu la ceba. S’ha de sofregir a foc molt lent fins que quedi tova però sense agafar color. Ha de quedar ben blanca.
Afegim la farina (a poc a poc). Barregem bé i deixem coure durant dos minuts. Afegim el brou i deixem coure a foc mig durant mitja hora. Rectifiquem de sal.
En una paella fem escalfar un raig d’oli i fregim el pà.

NOTES:
Per agilitzar-ho, podem gratinar al microones, o bé, fondre el formatge en una paella fins que sigui torrat.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada