Aquesta és una recepta molt sencilla i ràpida.
La manera més típica de fer-la és fent servir spaghetti, però ho podem fer amb la pasta que més ens vingui de gust.
La mesura del picant escolliu-la vosaltres!
Bon profit !
INGREDIENTS (4 persones):
Cloïsses (20 unitats aprox)
3 alls
1 bitxo o 2 beines de caiena
½ pebrot vemell
½ got de vi blanc
Tomàquet natural (1 got i ½ aprox)
Pebre
Sal
Oli d’oliva
1 fulla de llorer
Julivert
ELABORACIÓ:

En una paella posem un raig d’oli generós, i quan sigui calent hi afegim el pebrot vermell tallat a daus ben petits, l’all a làmines i el bitxo també ben xic. Foc mig.
Quan l’all comenci a ser ros, hi afegim el vi blanc. Esperm que redueixi. Seguidament hi afegim el tomàquet. Corregim l’àcid del tomàquet. Quan el sofregit pràcticament ja estigui, hi afegirem les cloïses i unes branques de julivert ben tallades. En 5 minuts ja ho tindrem llest.
Afegirem la pasta a la paella del sofregit i donarem unes voltes per mesclar-ho tot bé.
NOTES:
Si voleu que sigui més lleuger, podeu substituir la mateixa quantitat de tomàquet per caldo de peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada