diumenge, 4 de desembre del 2011

ELS ROVELLONS DEL PARE PERE


Aquesta recepta és molt sencilla però resulta d’allò més deliciosa !

INGREDIENTS:

Rovellons
Sal
All
Herbes: Romaní, Farigola, Sajolida,... Qualsevol que tingueu secant a casa.
Oli

ELABORACIÓ:

Triem i netejem els bolets. Els tallem de manera que quedin tots d’una mida similar.
En una paella, posem un petit raig d’oli a foc suau; quan comenci a ser calent, afegim els rovellons.Seguim a foc suau. Els salem i tapem.
Quan es comencin a rebeure l’aigua, afegimrem les hebretes i l’all tallat petit. Remenem suaument i tapem un parell de minuts.
Seguidament, destapem i pujem el foc. Cal que remenem sovint per tal que no es cremin les herbes i els alls.
El temps que ha d’estar al foc és una mica subjectiu, depenent si us agraden més cuits o no. Personalment amb un minut o dos ja n’hi ha prou ! Gaire secs perden la gràcia !

Bon Profit !

2 comentaris:

  1. jo hi he afegit botifarra tallada i ja tinc el dinar de tupper d'avui!

    ResponElimina
  2. Tu si que en saps David ! jejejeje
    =)

    ResponElimina