400 gr de carabassa (aprox)
400 gr de pastanagues (aprox)
1 ceba
1 porro
2 patates mitjanes
Aigua (o brou lleuger de verdures)
Oli d’oliva verge extra
Sal
Curri
Pebre
ELABORACIÓ:
Primerament, tallarem la ceba i el porro i els daurarem a
foc lent amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Procurarem que no agafin color,
sinó que es vagin tornant “transparents”.
Seguidament pelarem i tallarem les patates, les pastanagues
i la carabassa. Quan tinguem llestos la ceba i el porro, les afegirem. Deixarem
durant uns 10 minuts, remenant intermitentment per tal que no s’enganxin.
Salem.
Afegirem aigua (o brou), fins a cobrir i passar-nos un dit,
les verdures que tenim a l’olla.
Deixarem bullir a foc mig durant aproximadament uns 20
minuts.
Reservarem una mica d’aigua de la cocció.
Afegirem una culleradeta de curri i un polsim de pebre negre
mòlt.
Triturarem. Si necessitem afegirem més aigua de la cocció.
Si ens cal rectifiquem de sal.
A l’hora de servir coronarem el plat amb unes gotes d’oli, o
si us agrada més, podeu reservar uns dauets de carabassa i pastanaga i
passar-los per la paella.
¡ Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada