diumenge, 9 de juny del 2013

Crema de carabassa i pastanaga al curri








INGREDIENTS:


400 gr de carabassa (aprox)

400 gr de pastanagues (aprox)

1 ceba

1 porro

2 patates mitjanes

Aigua (o brou lleuger de verdures)

Oli d’oliva verge extra

Sal

Curri

Pebre


 


ELABORACIÓ:


 


Primerament, tallarem la ceba i el porro i els daurarem a foc lent amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Procurarem que no agafin color, sinó que es vagin tornant “transparents”.





Seguidament pelarem i tallarem les patates, les pastanagues i la carabassa. Quan tinguem llestos la ceba i el porro, les afegirem. Deixarem durant uns 10 minuts, remenant intermitentment per tal que no s’enganxin. Salem.


Afegirem aigua (o brou), fins a cobrir i passar-nos un dit, les verdures que tenim a l’olla.


Deixarem bullir a foc mig durant aproximadament uns 20 minuts.

Reservarem una mica d’aigua de la cocció.


Afegirem una culleradeta de curri i un polsim de pebre negre mòlt.

Triturarem. Si necessitem afegirem més aigua de la cocció.


Si ens cal rectifiquem de sal.


A l’hora de servir coronarem el plat amb unes gotes d’oli, o si us agrada més, podeu reservar uns dauets de carabassa i pastanaga i passar-los  per la paella.







¡ Bon profit !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada