INGREDIENTS:
1 filet de porc
Mostassa en gra
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
Vermut blanc (tipus Martini)
Aigua ( ¼ de got)
Patates Baby
Farigola
Romaní
OPCIONAL: Salsa Worcestershire (1 cullerada de cafè)
OPCIONAL: Salsa Worcestershire (1 cullerada de cafè)
ELABORACIÓ:
Primer de tot netejarem la peça de carn. Acte seguit, li
farem uns petits talls (poc profunds) per ambdues cares. Salpebrem la peça.
Encenem el forn. 200ºC
OPCIONAL: Al got d’aigua hi barrejarem la salsa Worcestershire. Reservem.
Posarem un raig d’oli abundant a la font on vulguem cuinar
el filet, i posarem la peça de carn i la cobrirem amb la mostassa.
Pelarem i tallarem les patates (1/2 cm aprox.) i les col·locarem pels
voltants. Les salarem i especiarem amb el romaní i la farigola. Reguem amb un
bon raig de Martini.
Ja podem introduir-ho al forn.
Als 10 minuts, hi afegim l’aigua i la salsa Worcestershire(opcional)
Deixem al forn durant 10 minuts més.
Un cop llest, filetejarem la peça.
NOTES:
- La salsa Worcestershire, dona un gust un tant peculiar als nostres plats, amb un punt de picant.
- Si us agrada que la mostassa és noti més intensament, feu servir la triturada, i deixeu-la macerar a la nevera durant 2 hores.
Bon Profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada