dilluns, 10 de juny del 2013

FILET DE PORC A LA MOSTASSA





INGREDIENTS:
 

1 filet de porc

Mostassa en gra

Oli d’oliva verge extra

Sal

Pebre

Vermut blanc (tipus Martini)

Aigua ( ¼ de got)


Patates Baby

Farigola

Romaní

OPCIONAL: Salsa Worcestershire (1 cullerada de cafè)




 

ELABORACIÓ:


Primer de tot netejarem la peça de carn. Acte seguit, li farem uns petits talls (poc profunds) per ambdues cares. Salpebrem la peça.


Encenem el forn. 200ºC


OPCIONAL: Al got d’aigua hi barrejarem la salsa Worcestershire. Reservem.


Posarem un raig d’oli abundant a la font on vulguem cuinar el filet, i posarem la peça de carn i la cobrirem  amb la mostassa.


Pelarem i tallarem les patates  (1/2 cm aprox.) i les col·locarem pels voltants. Les salarem i especiarem amb el romaní i la farigola. Reguem amb un bon raig de Martini.

Ja podem introduir-ho al forn.

Als 10 minuts, hi afegim l’aigua i la salsa Worcestershire(opcional)

Deixem al forn durant 10 minuts més. 

Un cop llest, filetejarem la peça.

A l’hora d’emplatar, regarem cada tall amb la salsa resultant.




NOTES:

- La salsa Worcestershire, dona un gust un tant peculiar als nostres plats, amb un punt de picant.

- Si us agrada que la mostassa és noti més intensament, feu servir la triturada, i deixeu-la macerar a la nevera durant 2 hores.

Bon Profit 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada