dijous, 27 d’octubre del 2011

Cigrons amb espinacs

Aquesta recepta, en particular, a casa ens agrada molt !

Ingredients:


1 pot petit de cigrons
Espinacs
Tomàquet natural (de pot)
2 alls
2 llesques de pa torrat
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Curri
L’ Aigua de coure els espinacs (1/2 got)

Procediment:

Bullim els espinacs
Alhora, en una paella daurem els alls a foc suau. Quan siguin gairebé rossos, posem les llesques torrades per a que agafin l’oli d’all. Les col·loquem al morter i les piquem.
Afegim a la paella (sobre els alls) 1 cullerada de pebre vermell dolç i una altra de picant. Remenem per a que no es cremi. Compte !
Apartem i ho avoquem tot plegat al morter amb les llesques picades.
A la mateixa paella i posem els tomàquets naturals ratllats. Deixem que es coguin a foc lent amb una mica de sucre. Quan ja pràcticament s’hagin begut la pròpia aigua corregim de sal i posem una mica de curri. Deixem que s’acabi de coure.
Un cop el tomàquet ja està, afegim la picada i una mica d’aigua de la cocció dels espinacs. Remenem bé.
Seguidament, afegim els espinacs i els cigrons i els deixem fer xup-xup 5 min a foc lent.
Deixar reposar 10 min abans de servir.
De totes maneres, d'un dia per l'altre encara és millor !
Us en llepareu els dits !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada