6 o 7 trossos de pollastre tallat per la cassola
2 cebes mitjanes
1 pebrot verd
2 alls
1 fulla de llorer
Brou de verdures
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Espècies al gust (timó, romaní, ...)
ELABORACIÓ:
En una cassola, posem un bon raig d’oli, i a foc mig rossejem el pollastre per totes bandes. Un cop ben ros, el reservem.
Pelem els alls. Preparem la ceba tallada en rodanxes ( ½ dit de gruix aprox.) i el pebrot verd a tires amples. Ho aboquem a la cassola on hem fet el pollastre (amb el mateix oli) amb la fulla de llorer. Tapem i deixem fregir a foc suau durant 10 minuts. De tant en tant remenem.
Passats els 10 minuts, afegim el pollastre i cobrim la vianda am el brou de verdures.
Tapem i ho deixem a foc mig/suau durant uns 30 minuts.
NOTES:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada