dilluns, 7 de novembre del 2011

Verdures, bolets i fruita

INGREDIENTS:

10/15 Tomàquets de cirera  (cherry)
2 cebes
½ pebrot vermell
1 grapat de mongetes verdes (100gr aprox)
2 alls
1 grapat de panses (2 cullerades de sopa)
1 poma
1 troç de carabassa (200 gr aprox)
Bolets variats (200 gr aprox)
Oli
Sal
Pebre negre molt
Alguna espècie que us agradi (romaní, sajolida, farigola, ...)
Paper vegetal

ELABROACIÓ:

Escalfem el forn a 180ºC.
En una plata de forn, posem al fons un paper vegetal i el pintem amb oli d’oliva.
Afegim els bolets, els tomàquets (tallats pel mig) i les panses a un bol prou gran per poder remenar tot plegat després.
Tallem els ingredients restants, a tires.
Un cop ho tenim tot al bol, amanim amb la sal, el pebre, l’oli i les espècies escollides.
Ho afegim tot a la plata que hem preparat i enfornem uns 30/40 minuts (depén del forn)
Els ingredients han de quedar al punt.
Cada 5 minuts ho remenarem per tal que els aliments que hi ha a sobre no es resequin.
 
NOTES: 


- Aquest plat és un magnífic acompanyament per a carns i peixos, ho inclús, per fer un remenat o una truita.
- Les quantitats les podeu variar al vostre gust.
- Els ingredients també és poden variar. Hi podeu afegir d'altres fruites com pera o plàtan, o qualsevol altre ingredient que us agradi com carbassó o pastanaga.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada